Skip to main content

Actieve vakantie met vrienden

By 26 oktober 2018juli 19th, 2019Reisadviezen

Ga je graag op vakantie met vrienden? Er zijn vele manieren om een reis te ondernemen en genoeg plaatsen waar je heen kunt gaan. Neem onderstaande tips mee om jouw ideale vakantie te maken als mannen onder elkaar.

Backpacken

Dit is een van de bekendere manieren om actief eropuit te trekken: backpacken in de vrije natuur. Hier kan je zowel via bekende routes gaan om allerlei mooie bezienswaardigheden te vinden, maar ook kan je ervoor kiezen om de onbekende weg op te gaan. Met enkel wat kampeerspullen met je mee logeer je flexibel in de natuur. Dit kan je op de (race)fiets doen, maar ook kan je ervoor kiezen om met automobilisten mee te liften om zo dichter bij je bestemming te komen. Vaak scheelt dit geld en doe je toch weer een leuke ervaring op. Met name de Scandinavische landen nodigen uit voor avontuurlijke tochten. Daarbij kan je, door een reisblog bij te houden, het thuisfront op de hoogte houden van jullie avonturen.

Skivakantie

Een skivakantie is ook een zeer populaire bestemming welke je met vrienden kunt ondernemen. Ervaar veel vrijheid in diverse skigebieden waar je een wordt met de sneeuw in de bergen. Vaak kan je tussendoor genieten van een heerlijk drankje in hoger gelegen gebieden bij de restaurants. Daarbij kan je ook ’s avonds uit je dak gaan bij de bekende apres ski hutten. Met name rondom het alpengebied valt er heel veel te kiezen waar je kunt skiën.

Strandvakantie

Je kunt er ook voor kiezen om gewoon op een strandvakantie te gaan en diverse excursies tussendoor te nemen om zo er lekker op uit te gaan. Op rustige dagen kan je dan lekker relaxen, gamen in diverse arcade hallen die vaak aanwezig zijn in centra. Of kies ervoor om te tafelvoetballen, diverse kroegjes te bezoeken, en ga zo maar verder. Voor mannen onder elkaar is veel te vinden. Jullie kunnen in combinatie met een strandvakantie natuurlijk ook een voetbalreis boeken! Laat je inspireren door diverse leuken ideeën op een mannenblog om zo een vakantie te vinden die bij jullie past.