Skip to main content

Aanrader: vliegen in een helikopter

By 8 juni 2017Reisadviezen

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor in je vakantie of wil je eens iets leuks gaan doen met je vriend of vriendin of iemand anders? Dan is een helikoptervlucht het aanraden meer dan waard. Een helikoptervlucht is namelijk een unieke belevenis. Met een helikoptervlucht kun je veel meer zien van elk object dat je op de grond ziet. Denk bijvoorbeeld aan de toeristische plekken in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en ga zo maar door. Maar ook kun jij je eigen omgeving van bovenaf zien. Je krijgt een veel beter beeld van wat er allemaal in de omgeving is en hoe dit er van boven uit ziet. Een unieke ervaring en super leuk om door te vertellen aan anderen!

Bekijk Nederland eens van boven

Je hebt vast wel eens een helikopter gezien. Zo beschikt de politie over helikopters maar ook de traumahelikopters zijn niet onbekend. Naast deze helikopters voor de hulpverleningsdiensten, zijn er ook helikopters die boven Nederland vliegen met een ander doel. Namelijk om passagiers een kijkje vanuit de lucht op ons land te geven. Het gaat hier om pleziervluchten. Deze pleziervluchten kunnen op alle plekken in Nederland uitgevoerd worden. Afhankelijk van de duur van de vlucht wordt de afstand bepaald. Een lange vlucht brengt je op veel plekken boven Nederland.

Neem eens een kijkje op 123helikoptervluchten.nl voor meer informatie. Hier kun je een complete helikoptervlucht bestellen, maar ook cadeau doen aan iemand anders.