Skip to main content

Bah, slecht weer tijdens je dagje Amsterdam! Maar is dat eigenlijk wel zo erg? Er is in Amsterdam namelijk genoeg te doen waarbij regen en slecht weer je helemaal niet in de weg zal staan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan genieten van een heerlijke dag SPA of genieten van kunst en cultuur. En laten we de Foodhallen in Amsterdam vooral niet vergeten. Een beleving die je lang zal heugen!

 

Daarnaast kun je natuurlijk denken aan een leuke high tea! Je vind de beste locaties in Amsterdam op HighTea.nl. Waardoor je verzekerd bent dat je bij elk weertype echt kunt genieten!

1. Laat je verwennen tijdens een dagje spa

Als het slecht weer is in het prachtige Amsterdam kies je toch gewoon voor een heerlijke dag verwennerij. Er zijn namelijk verschillende heerlijke spa locaties. Waar je echt kunt genieten van ontspannen, massages en behandelingen voor je gezicht. Zeker een goede tip om te onthouden als het weer wat minder lekker is. Dan heb je dus gelijk een leuk excuus.

2. Culinair genieten in Amsterdam

Culinair genieten kan je overal in onze prachtige hoofdstad. Denk bijvoorbeeld aan de foodhallen die echt een leuk uitje zijn, ideaal voor bij minder goed weer. Waar je kunt genieten van de lekkerste visgerechten en verschillende heerlijke drankjes. Wat kun je er niet vinden? Als je het ons vraagt is het daar bijzonder compleet.

 

Verder kun je in de middag genieten van een lekkere high beer, high wine of high tea. Laatstgenoemd genietmoment met lekkernijen en thee kun je boeken via HighTea.nl.

3. Ervaar kunst en cultuur

Voor wie minder van eten en Spa houd is er natuurlijk genoeg te vinden op het gebied van kunst en cultuur. Van prachtige collecties bekijken tot gebouwen of langs een van de vele musea die de stad rijk is.

4. Loop eens langs een van de vele kroegen

Als je het over Amsterdam hebt heb je het ook over kroegen! Want er zijn er genoeg. Van de echte bekende kroegen die je een keer bezocht moet hebben tot de minder bekende kroegen die je er op de vele hoeken kunt vinden. Leuk en gezellig! Daar kun je zeker een middag mee vullen.

5. Kies voor een sportieve indoor activiteit

Ben je meer van de sportiviteit? Dan zijn er meer dan genoeg leuke plekken die je eens moet bezoeken voor het uitoefenen van sporten. Van fitness tot dansen of waar je voorkeur ook naar uitgaat.