Skip to main content

Cruises winnen steeds meer aan populariteit en dat is niet voor niets. CLIA Nederland, de brancheorganisatie van cruiserederijen heeft nu zelfs de maand oktober uitroepen tot ‘plan a cruise’ maand om cruisereizen toegankelijker te maken voor het grote publiek. Steeds meer mensen raken overtuigd van vakantievieren tijdens een cruisereis onder andere om deze vijf redenen.

Reden 1: volledig ontzorgd vakantie vieren

Tijdens een cruise kun je volledig ontspannen, aangezien praktisch alles voor je wordt geregeld. Veel cruises worden aangeboden met een all-inclusive arrangement waardoor je iedere dag verzekerd bent van fantastisch eten zonder dat je achteraf de portemonnee moet trekken.

Reden 2: iedere dag iets nieuws beleven

Tijdens de reis legt het cruiseschip in diverse de havens van diverse steden aan waarnaar je uiteraard ook een kijkje mag nemen in de binnenstad. Wanneer iedereen weer terug aan boord is vaart het schip ’s nachts naar een andere stad. Zo wordt je letterlijk elke dag ergens anders wakker!

Reden 3: vakantie vieren in luxe

Tijdens een cruisevakantie zal het je aan niets ontbreken op het schip. Zo kun je winkelen, een film kijken in de bioscoop of een duik nemen in een van de zwembaden aan boord. De interieurs van de schepen zijn luxe uitgerust waardoor je je haast koninklijk voelt.

Reden 4: zeer diverse vakantie

Omdat er genoeg te doen is aan boord van het cruiseschip en je daarnaast ook vaak een stad kunt bezoeken is de vakantie zeer divers. Zowel aan cultuur als natuur en ontspanning zal het je niet ontbreken.

Reden 5: een cruise kan altijd

Cruises worden vaak in de zomer gedaan, maar het mooie is dat je vrijwel het hele jaar door een cruise naar wens kunt vinden. Er zijn zelfs cruises met een kerst thema waarbij je diverse bruisende steden aandoet.

Enthousiast geworden om een cruise te boeken? Bekijk dan het actuele aanbod cruises van VakantieXperts op de website en boek de reis van je leven!