Skip to main content

Wil je ook op vakantie naar je favoriete series of sportclubs blijven kijken? Tegenwoordig is dit heel eenvoudig! Tot zo’n vijf jaar geleden was het nagenoeg ondenkbaar, dat je in het buitenland naar de Nederlandse televisie kon kijken. In de huidige tijd is het echter heel normaal, om ook tijdens je vakantie televisieprogramma’s en series te blijven volgen. Het gebruik van een VPN kan je helpen! In dit artikel zetten we drie voordelen van het gebruik van een VPN voor je op een rijtje. Heb jij al eens overwogen om een abonnement op een VPN-dienst te nemen?

 

#1: Ziggo Go in het buitenland kijken

Een van de mogelijkheden die een VPN je biedt, is Ziggo Go in buitenland kijken. Zo volg je de laatste programma’s op televisie. Let wel, het gebruik van Ziggo Go is vanzelfsprekend alleen mogelijk voor klanten van Ziggo. Gelukkig biedt ook KPN tegenwoordig een app aan, waarmee je televisie kunt kijken via een mobiele telefoon of tablet. Op internet vind je meer informatie over de noodzaak van een VPN om deze apps te kunnen gebruiken in het buitenland.

 

#2: Je favoriete sport kijken in het buitenland

Naast de mogelijkheid om televisieprogramma’s te blijven volgen op vakantie, helpt een VPN je ook om je favoriete sportwedstrijden te kijken. Via een VPN wordt je internetverkeer omgeleid via een Nederlandse server. Op deze manier lijkt het voor een aanbieder van sportwedstrijden alsof je vanuit Nederland kijkt. Zo kun je apps voor het bekijken van deze wedstrijden blijven gebruiken.

 

#3: Series kijken via Netflix

In het buitenland worden sommige Nederlandse series op Netflix geblokkeerd bij het gebruik van de app. Zoals reeds beschreven werd, kan een VPN het internetverkeer voor je omleiden. Zo is het ook op vakantie mogelijk om deze series te volgen!