Skip to main content

3 tips waarmee je je vakantiehuis kan decoreren

By 8 mei 2019Budget

Er zijn verschillende manieren om je vakantiehuis op een leuke manier te decoreren. Tijdens een vakantie wil je hier alle ruimte hebben om te kunnen genieten! Een rommelige woning, een kale wand of bijvoorbeeld een onverzorgde tuin passen hier niet bij. Reden genoeg om in het voorjaar voor het nodige onderhoud aan de vakantiewoning te zorgen. Dit kun je zelf doen, maar ook laten doen door een externe partij. In dit artikel geven we drie tips om je vakantiehuis nog gezelliger te decoreren.

Tip 1: voeg een eyecatcher aan je vakantiehuis toe

Een van de mogelijkheden om je vakantiewoning nog gezelliger te maken, is het gebruik van een eyecatcher in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een hele mooie hanglamp in de hal! De hanglamp trekt de aandacht weg bij rommelige hoekjes. Zo lijkt je woning direct een stukje gezelliger.

Tip 2: plak muurstickers op een kale muur

Naast het gebruik van een klassieke hanglamp, kan ook het gebruik van muurstickers interessant zijn. De muurstickers breken het saaie karakter van een kale, witte muur. De muurstickers worden door verschillende webwinkels aangeboden. Je hebt hierbij de keuze uit een breed scala aan muurstickers. Kies bijvoorbeeld voor een muursticker met een landschap, een muursticker met een mooie tekst, enzovoorts. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen muurstickers te ontwerpen.

Tip 3: voorzie je vakantiewoning van meer planten

Muurstickers kunnen muren en daarmee je vakantiewoning meer kleur geven. Vergelijkbaar met het gebruik van muurstickers, is het toevoegen van planten aan je interieur. Ook planten zorgen voor meer kleur in je vakantiehuis. Kies voor grote kamerplanten om de kale hoekjes van je woon- of slaapkamer op te vullen. Wist je dat de planten er daarbij voor zorgen, dat er meer zuurstof in de lucht van je vakantiewoning hangt?