Skip to main content

3 tips die je niet moet vergeten als je naar de camping gaat

By 26 april 2019Reisadviezen

Geniet jij de komende zomer van het mooie weer op een camping? In dat geval zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je drie handige tips, die je niet moet vergeten bij een bezoek aan de camping. Vooraf is het verstandig om je tent of caravan nog eens na te laten kijken. Zitten er kleine scheurtjes in het tentdoek? Is er sprake van slijtage aan kritieke onderdelen van de caravan? Op deze manier ga je vervelende situaties op de camping tegen!

Tip 1: neem handige gadgets mee op vakantie

Allereerst is het verstandig om verschillende gadgets mee te nemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan een zaklamp, om altijd iets te kunnen zien in de caravan. Ook een externe accu kan goed van pas komen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om je mobiele telefoon op te laden. Zelfs wanneer je geen stroom tot je beschikking hebt.

Tip 2: een opblaasbaar zwembad voor je kinderen

Wanneer de camping geen eigen zwembad heeft, kan het leuk zijn om een opblaasbaar zwembad mee te nemen. Een opblaasbaar zwembad bestel je tegenwoordig heel eenvoudig online. Er zijn verschillende webwinkels met een breed aanbod aan dergelijke zwembaden. Een opblaasbaar zwembad komt niet alleen op de camping van pas, maar ook in de tuin bij je woning.

Tip 3: zorg voor een klein kooktoestel

Niet iedere camping heeft een plek om te koken. Het is daarom verstandig om je eigen kooktoestel mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een of meerdere gaspitjes, waarop je een paar pannen kwijt kunt. In een caravan zit vaak standaard een kookplaat ingebouwd, die je op een gasfles aan kunt sluiten. Controleer voor vertrek of er nog voldoende gas in de fles zit.