Skip to main content

3 redenen om naar Zeeland op vakantie te gaan

In mijn leven ben ik een paar keer op vakantie geweest in Zeeland en elke keer voelt het weer fijn om hier terug te komen. Voor iedereen die naar zeeland is geweest komt erachter dat je niet perse het land uit hoeft om te ontspannen en mooie dingen te zien. In dit artikel ga ik de 3 redenen bespreken waarom je eens een bezoek moet brengen aan Zeeland. Lees met me mee en ontdek of Zeeland iets voor jou is.

Het is lekker dichtbij!

Zoals je wel weet is Zeeland lekker dichtbij. Voor de meeste Nederlanders is het ongeveer 2 á drie uur rijden. Hierdoor ben je niet al teveel geld kwijt aan het openbaar vervoer en ook niet al teveel tijd. Dit is misschien wel de grootste reden waarom ik telkens weer terug keer naar Zeeland. Het is gewoon lekker dichtbij! Dit is ook helemaal ideaal wanneer je een gezin hebt met kleine kinderen.

Het is aan de zee

Zowel in de zomer als in de winter kan het heerlijk zijn om dicht bij de zee te kijken. Je kunt hier lekker uitwaaien en een frisse neus halen. Dat is natuurlijk heerlijk en daarom kan ik het iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Zeeland. Ook kun je altijd even zwemmen in de zee als je daar behoefte aan hebt.

Er zitten veel kleine en leuke stadjes

Voor de grote steden hoef je in Zeeland niet te zijn. Maar de kleine stadjes zijn daarentegen net zo leuk en ik kan je zeker aanraden hier een bezoek aan te brengen. Vaak heb je hier leuke en kleine restaurantjes waar je heerlijk vis of iets anders kunt eten. Absoluut een aanrader dus! Zit je nu aan een weekendje weg Zeeland te denken? Klik dan even op de link.