Skip to main content

3 manieren om jouw huwelijksreis onvergetelijk te maken

By 15 november 2018Reisadviezen

Staat er binnenkort een huwelijk op de planning? De kans is groot dat je dit huwelijk combineert met een romantische huwelijksreis, samen met je partner. Na een intensieve dag is er niets prettiger dan een vakantie met z’n tweeën. Je wilt deze huwelijksreis echter niet tot een standaardvakantie maken. Maak van je huwelijksreis een unieke, onvergetelijke vakantie naar de prachtigste plekken op aarde. In dit artikel vertellen we je meer over het organiseren van de perfecte huwelijksreis.

Direct na je huwelijk op vakantie gaan

Stap de avond na het overhandigen van elkaars ringen (lees meer over de mooiste trouwringen) al het vliegtuig in, om samen van jullie huwelijksreis te genieten. Zo ervaar je geen stress meer na deze intensieve dag en kun je er direct op uit met je partner. Wel zo ontspannen en ideaal, wanneer je even bij wilt kunnen komen van alle indrukken van deze waardevolle dag.

Een vakantie ver buiten Europa

Veel stellen kiezen er bij hun huwelijksreis voor om ver buiten Europa op vakantie te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een huwelijksreis naar Amerika, naar Australië, of naar Azië! Het is verstandig om voor jullie huwelijk samen door te spreken waar jullie graag nog heen zouden willen gaan. Zo kom je samen tot de ultieme bestemming van deze onvergetelijke reis. Ga bij een reisbureau langs om je te laten informeren over de mogelijkheden die je hebt.

Onderneem jullie activiteiten op jullie huwelijksreis

De huwelijksreis moet een vakantie worden, waar je het over twintig of dertig jaar nog over kunt hebben. Maak deze reis onvergetelijk, door samen leuke dingen te ondernemen! Kies bijvoorbeeld voor een bezoek aan een pretpark, huur een romantische hotelkamer in plaats van een normale accommodatie, enzovoorts. Door voor jullie huwelijk al voor deze reis te sparen, heb je veel meer mogelijkheden!