Skip to main content

3 leuke activiteiten die je kunt doen met je collega’s

By 26 april 2019Hotspots

Het kan erg leuk zijn om eens in de zoveel tijd een activiteit met collega’s te organiseren. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een korte stedentrip, waarbij je diverse activiteiten kunt ondernemen. Op deze manier leer je collega’s op een hele andere manier kennen en kun je daarbij zorgen voor een betere sfeer binnen je team. In dit artikel geven we je drie voorbeelden van leuke activiteiten, die je samen met collega’s kunt ondernemen.

#1: bezoek een escape room in de buurt

Een van de mogelijkheden die je hebt, is een bezoek aan een escape room in de buurt. Boek bijvoorbeeld een escape room in Rotterdam of Amsterdam, waar je hier een groot aantal van vindt. Een escape room daagt jou en je collega’s uit om binnen een uur of anderhalf uur een puzzel op te lossen. Deze puzzel, vaak het ontsnappen uit de ruimte, bestaat uit verschillende kleinere puzzels.

#2: lasergamen met het hele team

Naast de mogelijkheid om een escape room te bezoeken, zou je ook voor lasergamen kunnen kiezen. Lasergamen is al jaren een populaire activiteit voor jong en oud! Er zijn met name in de grote steden verschillende plekken, waar deze activiteit wordt aangeboden. Doel van het spel is om elkaar middels laserstralen uit te schakelen. Paintball is een alternatief voor lasergamen. Het nadeel hiervan is echter, dat he behoorlijk pijnlijk kan zijn.

#3: een mooie tocht op de mountainbike

Een derde activiteit die je kunt ondernemen is het maken van een rondtocht op een mountainbike. Je kunt deze mountainbikes bij verschillende organisaties huren. Ga bijvoorbeeld naar een bosrijk gebied in de buurt, waar je vaak prachtige paden hebt voor dergelijke tochten. Een hele sportieve activiteit, die je Nederland van een andere kant laat zien.